Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciDISCAPACITATEl documental “La vida amb Williams” suma més de 5.000 visualitzacions en...

El documental “La vida amb Williams” suma més de 5.000 visualitzacions en una setmana en la seva estrena a Youtube

Dirigit per Emanuel Munteanu, explica el dia a dia de la tarragonina Ana Megía, que pateix de la síndrome de Williams

El passat 1 de maig es va estrenar al canal de Youtube el documental “La vida amb Williams” sobre la tarragonina Ana Megía que pateix de la síndrome de Williams. 

El productor i director del documental, Emanuel Munteanu, ha aprofitat aquest mes de maig, mes de conscienciació de la Síndrome de Williams, per estrenar en obert el documental la coneguda plataforma. 

“La vida amb Williams”, ja s’havia estrenat a l’any 2022 a Betevé i a la plataforma Vimeo on demand, i ara també està disponible al canal de youtube, on suma més de 5.000 visualitzacions en només 7 dies des de la seva estrena.

“Per a tot l’equip de la producció és un èxit total, no ens esperàvem arribar tan poc temps a tenir tantes visualitzacions”, apunta el Emanuel Munteanu.

El documental tracta sobre el dia a dia d’Ana Megia, una jove tarragonina de 31 anys que pateix la síndrome de Williams. L’Ana tracta la síndrome com si fos un amic, però va trobant-se pedres pel camí. Amb el seu positivisme i la lluita constant ha aconseguit tot el que s’ha proposat. A “La vida con Williams” es pot veure el dia a dia de l’Ana, les seves amistats, els seus familiars, el món laboral i la intervenció d’especialistes i professionals del tema.

La síndrome Williams-Beuren es produeix per una pèrdua de material genètic al cromosoma 7. Està caracteritzat per uns trets facials típics, una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i la hipercalcèmia. Aquesta síndrome la pateix 1 de cada 7.500 nou nascuts.

L’objectiu de la pel·lícula és donar a conèixer la malaltia, sent el primer film del món que ensenya el dia a dia d’una persona amb aquesta síndrome.

Secció patrocinada per
Logo_DINCAT-INTEGRAT

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content