El documental ‘La vida con Williams’, una història que reflexa la superació, es presenta al Teatre Tarragona

Amb la presència de la protagonista, el director i l’alcalde de Tarragona

El documental La vida con Williams es presenta al Teatre Tarragona
D’esquerra a dreta, Pau Ricomà, Ana Megia i Emanuel Munteanu // Foto: Ajutnament

Ahir a la tarda es va presentar al Teatre Tarragona el documental ‘La vida con Williams‘ una història que reflexa la superació i que explica com és conviure en el dia a dia amb la malaltia de William Beuren, a través de la seva protagonista, la tarragonina Ana Megia de 26 anys.

La presentació va comptar amb la presència de la pròpia protagonista, el director del documental, Emanuel Munteanu, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. La presentació va anar a càrrec de Laura Vargas-Machuca.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’alcalde de Tarragona, en la seva intervenció, va recordar que fa uns mesos l’Ajuntament va fer una declaració institucional de suport a les persones amb la malaltia de Williams, mitjançant la qual va conèixer dues de les persones afectades, Ana Megia i Judit Porres, i va destacar el seu esforç de superació. També va fer un reconeixement a Pau Palau Riquelmé, que va fer possible que la declaració institucional tires endavant, i va reconèixer la tasca del director i impulsor del documental, Emanuel Munteanu, que amb tot l’equip ha fet possible aquest projecte per visualitzar la malaltia.

Finalment, l’alcalde va subratllar la frase “Los límites los pongo yo”. “Ells no s’han de posar límits i nosaltres, la societat, no els hi hem de posar barreres, aquest és el nostre compromís”, va remarcar Ricomà.

BANER_300X250

Cal recordar que el documental ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, entre d’altres institucions i entitats.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*