Dissabte, 23 octubre 2021
IniciInclusió SocialEl Districte de Les Corts de Barcelona renova el compromís amb la...

El Districte de Les Corts de Barcelona renova el compromís amb la inclusió de les persones amb discapacitat

El Ple del Consell Municipal aprova la continuïtat del Pla 2020-2023 “Les Corts més inclusiu”

cartell de les corts barris inclusius
Cartell de Les Corts Barris Inclusius // Foto: Ajuntament de Barcelona

El Ple del Consell Municipal del Districte de Les Corts ha aprovat per unanimitat al març la mesura de govern: “Les Corts més inclusiu, les Corts territori socialment responsable”. La mesura dona continuïtat als avenços per a les persones amb discapacitat aconseguits al barri gràcies a les entitats i l’Ajuntament de Barcelona.

La mesura, que s’inclou dins el Pla 2020-2023 “Les Corts més inclusiu”, aprovat l’any passat abans de l’arribada de la Covid-19, prioritza  l’atenció social al col·lectiu de les persones amb discapacitat, les entitats i les famílies a través de projectes que afavoreixin la millora emocional de les persones i el suport a les entitats.

Entre altres accions, aquesta iniciativa servirà per impulsar i donar suport als projectes dels pisos de vida independent que es posaran en marxa durant el primer trimestre d’aquest any, i augmentar els contactes amb l’Espai d’Inclusió per recuperar les relacions anteriors a la Covid-19 i poder reunir l’Espai d’Inclusió 20+20+20 en els propers mesos.

Altres aspectes amb els que es treballarà són l’organització de la campanya del Nadal inclusiu, i reprendre els projectes que van quedar endarrerits per la Covid-19.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES