El Di@ri de la Discapacitat compleix un any donant veu al col·lectiu amb diversitat funcional

S’ha convertit en un mitjà de referència a Catalunya

logo D@ri Discapacitat primer any
Logo del mitjà digital // Foto: Di@ri de la Discapacitat

Avui fa tot just un any que va començar a publicar-se­ el Di@ri de la Discapacitat a Catalunya​, el primer diari digital en català que informa sobre discapacitat, inclusió social i diversitat al nostre país. Es tracta d’un mitjà independent que està adreçat a institucions, entitats, plataformes i resta d’interlocutors socials relacionats amb l’àmbit de la discapacitat a Catalunya, però també al públic en general sensibilitzat amb tots aquests entorns.

Durant aquest primer any el Di@ri de la Discapacitat ha publicat prop d’un miler de notícies i articles d’opinió relacionats amb diferents temàtiques; ha rebut prop de 40.000 visites; i han interactuat més de 3.000 usuaris a través de comentaris i opinions sobre les notícies publicades.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més de la seva pàgina a internet, el Di@ri de la Discapacitat compta també amb una important presència a les xarxes socials de Twitter (@DiaridelaDiscap) i Facebook (Diari de la Discapacitat), que ha servit per donar una major difusió al mitjà i als continguts.

Amb tot plegat, aquest nou diari ha aconseguit omplir un espai important en l’àmbit informatiu i comunicatiu del col·lectiu de la discapacitat a Catalunya, convertint-se en un mitjà de referència que ha donat veu a moltíssimes entitats i institucions que treballen diàriament per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i aconseguir la seva integració social i laboral.

BANER_300X250

El Di@ri de la Discapacitat és un mitjà col∙laboratiu, transversal i integrador que ofereix una plataforma totalment oberta en la que pot participar tothom. No només vol ser una eina comunicativa sinó també vol contribuir a través dels seus continguts a projectar i dignificar la imatge de la discapacitat al nostre país. Per això s’ha posat des del principi a disposició de tots els agents sectorials per col∙laborar en iniciatives que ajudin a complir els objectius del col·lectiu de les persones amb discapacitat a Catalunya.

Quan fa un any va començar aquesta aventura tot eren incògnites. Ara, un any després, el Di@ri de la Discapacitat a Catalunya s’ha convertit en una ferma realitat que seguirà treballant per créixer i seguir sent una eina útil pel col·lectiu de les persones amb discapacitat i diversitat funcional a Catalunya. Gràcies a tots!!!.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*