Dilluns, 27 març 2023
Dilluns, 27 març 2023
IniciInclusió SocialEl Departament de Drets Socials contractarà 37 persones per reforçar la gestió...

El Departament de Drets Socials contractarà 37 persones per reforçar la gestió dels fons Next Generation

El Govern destinarà prop de 400M€ a projectes en l’àmbit de les polítiques d’inclusió social

gestio dels fons europeus next generation
El Govern utilitzarà els fons europeus per a les polítiques de discapacitat // Foto: Arxiu

El Govern ha aprovat la creació del programa temporal de reforç per a la gestió dels fons Next Generation EU en l’àmbit dels drets socials. La finalitat d’aquest programa, que té una vigència de tres anys, és coordinar, supervisar, fer el seguiment i avaluar el desenvolupament dels diversos projectes finançats pels fons Next Generation EU orientats a dotar nous equipaments, incorporar les noves tecnologies en l’atenció a les persones, transformar tecnològicament el sistema de serveis socials, formalitzar projectes innovadors en l’àmbit social, modernitzar les infraestructures dels models de protecció a la infància i millorar l’accessibilitat. 

anunci guies d'arrel

Per portar-lo a terme, s’aprova la incorporació al Departament de Drets Socials de fins a 37 treballadors amb els perfils següents: tècnic superior, tècnic de gestió, administratiu, amb titulació superior en arquitectura, amb titulació en arquitectura tècnica i amb enginyeria o enginyeria tècnica industrial. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Departament de Drets Socials destinarà prop de 400 milions d’euros provinents de fons europeus a projectes en l’àmbit de l’economia de les cures i el reforç de les polítiques d’inclusió social fins al 2023.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content