El COCARMI rep la visita d’una delegació del sector de la discapacitat xinesa

Es va parlar de la realitat socials dels respectius territoris

cocarmi visita delegació xinesa discapacitat
Durant la visita de la delegació xinesa es van compartir experiències // Foto: COCARMI

Una delegació de la Federació de Persones amb Discapacitat de la prefectura xinesa de Changzhou ha visitat aquesta setmana el COCARMI, el Comitè Català de Representants de les Persones amb Discapacitat.

Durant la reunió es va parlar de la realitat social dels respectius territoris (Catalunya i Changzhou), dels objectius de les respectives entitats i la seva composició i estructura. També es va analitzar la situació de l’accessibilitat a Catalunya, el seu desenvolupament normatiu, així com la importància d’incloure elements d’accessibilitat cognitiva i de la comunicació, no només relatius a les barreres físiques, en els projectes d’accessibilitat. Una altra de les qüestions abordades va ser el funcionament i tipus de serveis de rehabilitació dirigits a les persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La delegació estava formada pel  vicepresident de la federació, Wang Hong, el director de l’oficina de la federació, Tang Shanhong, la directora dels serveis centrals de rehabilitació de l’oficina, Sun Huiqing, el president del districte de Zhonglou d’aquesta prefectura, Cao Jiakang, el president del districte de Xinbei, Wei Bofu, i per la traductora, Chen Hefen.

Per part del COCARMI hi van assistir el president, Antonio Guillén, les vicepresidentes Rosa Cadenas (DINCAT) i Pilar Díaz (COCEMFE Catalunya), el vocal Antonio Martínez, (FESOCA), Josep Giralt en representació d’ECOM, Úrsula Reales en representació de DOWN Catalunya i la secretària tècnica, Meritxell Caralt.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*