El CLAM inclourà el premi AMPANS a la Creació Audiosvisual de persones amb discapacitat intel·lectual

A partir del 2019 reconeixerà els millors treballs produïts per persones amb discapacitat

clam ampans premi creació audiovisual persones discapacitat
Representats de les dues entitats van signar l’acord // Foto: AMPANS

AMPANS i el CLAM, Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, han arribat a un acord de col·laboració per a la creació d’un nou premi anual i d’àmbit estatal, anomenat Premi AMPANS a la Creació Audiovisual de persones amb DisCapacitat Intel·lectual, que es posarà en marxa l’any 2019, i que tindrà l’objectiu de reconèixer els millors treballs de producció audiovisual realitzat per persones amb discapacitat.

Amb aquest nou projecte, el CLAM, que enguany celebrarà la seva 15a edició, reforça la seva voluntat de ser a prop les entitats socials del territori, de fer costat a creadors i nous llenguatges audiovisuals, i de donar visibilitat a iniciatives com la d’AMPANS per promoure la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Un equip de professionals de la producció audiovisual i l’atenció a persones amb DI estan redactant el contingut de les bases en les que s’especificarà que els treballs presentats hauran de tenir una participació mínima del 50% de persones amb discapacitat intel·lectual dins l’equip (producció, actors, tècnics, direcció…).

Els treballs a competició que podran tenir format de curtmetratge o documental amb una durada no superior als 20 minuts, seran escollits per un jurat de selecció format per AMPANS i un representant del CLAM.

Tot i que aquest nou premi arrencarà al CLAM del 2019, en l’edició d’enguany, que tindrà lloc del 26 d’abril al 6 de maig, i haurà una sessió especial on es projectarà una mostra d’aquesta activitat realitzada des de diferents organitzacions de la discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*