Arriba el 1er Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual

Organitzat pel Club Vela Blanes amb el suport de la Federació ACELL

presentació campionat catalunya special vela inclusiva
El campionat es disputarà a les instal·lacions del Club Vela Blanes // Foto: gencat

Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela (FCV); Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL, i Joan Balaguer, directiu del Club Vela Blanes, van presentar aquesta setmana al secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, la primera edició del Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, que tindrà lloc els propers 14 i 15 d’abril al club selvatà.

El campionat està organitzat per la FCV, en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual-ACELL i el suport del Consell Català de l’Esport.

BANER_300X250

Aquest esdeveniment és un punt de partida per establir els fonaments que converteixin l’esport de la vela en un esport adaptat a les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i que, a més, esdevingui una via de desenvolupament personal i d’integració social per a aquest col·lectiu. Una pràctica esportiva que aporta beneficis físics, psíquics i socials.

Amb aquesta iniciativa, gràcies a la col·laboració de la Federació ACELL, la Federació Catalana de Vela és la primera, de les més de 70 existents a Catalunya, que convocarà un campionat oficial de vela inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*