Arriba el 1er Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual

Organitzat pel Club Vela Blanes amb el suport de la Federació ACELL

presentació campionat catalunya special vela inclusiva
El campionat es disputarà a les instal·lacions del Club Vela Blanes // Foto: gencat

Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela (FCV); Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL, i Joan Balaguer, directiu del Club Vela Blanes, van presentar aquesta setmana al secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, la primera edició del Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, que tindrà lloc els propers 14 i 15 d’abril al club selvatà.

El campionat està organitzat per la FCV, en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual-ACELL i el suport del Consell Català de l’Esport.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest esdeveniment és un punt de partida per establir els fonaments que converteixin l’esport de la vela en un esport adaptat a les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i que, a més, esdevingui una via de desenvolupament personal i d’integració social per a aquest col·lectiu. Una pràctica esportiva que aporta beneficis físics, psíquics i socials.

Amb aquesta iniciativa, gràcies a la col·laboració de la Federació ACELL, la Federació Catalana de Vela és la primera, de les més de 70 existents a Catalunya, que convocarà un campionat oficial de vela inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*