Dijous, 13 juny 2024
IniciESPECTACLESEl cinema d’estiu del CSIC, inclusiu i accessible, torna amb projeccions a...

El cinema d’estiu del CSIC, inclusiu i accessible, torna amb projeccions a Madrid i Barcelona

La terrassa de l'Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), ubicat davant de la platja de la Barceloneta (Barcelona), acollirà la projecció de 'Lo imposible' l’11 de juliol

cartell cinema d'estiu csic
Imagen oficial de la 3ª edició de CSIC de Cine // Foto: CSIC

El cinema d’estiu del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), anomenat CSIC de Cine, tornarà al juliol amb projeccions a Madrid i Barcelona, ​​les quals conformaran la tercera edició de la iniciativa i se celebraran “mirant el mar”.

Segons va informar el CSIC, el cicle va programar diverses pel·lícules relacionades amb les ciències marines i, per primera vegada, va organitzar una de les sessions al costat del mar.

Així, els divendres de juliol, l’escalinata i la plaça del campus central del CSIC a Madrid es convertiran en un cinema a l’aire lliure en què es projectaran les pel·lícules ‘Tiburón’, ‘Lo imposible’, ‘Un amor’ i ‘Volando juntos’.

PUBLICITAT

També, l’11 de juliol, la terrassa de l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), ubicat davant de la platja de la Barceloneta (Barcelona), acollirà la projecció de ‘Lo imposible’.

Totes les projeccions seran gratuïtes i amb crispetes i inclouran una trobada prèvia amb personal investigador en què es tractaran des del punt de vista científic alguns dels temes plantejats a les pel·lícules, segons ha detallat el CSIC.

Inclusió i accessibilitat

A més, les sessions seran inclusives i accessibles per a persones amb discapacitat gràcies al subtitulat accessible, l’audiodescripció, la utilització de bucles magnètics o la interpretació en llengua de signes.

PUBLICITAT

Tot això serà tant a les pel·lícules que es projectaran com a les trobades prèvies, que podran seguir-se en directe a través del canal de YouTube CSIC Divulga.

Les persones que necessitin algun d’aquests serveis, així com els que tinguin discapacitat podran sol·licitar les entrades a través del correu electrònic d’Inclusió CSIC.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

SERVIMEDIA
SERVIMEDIA
© SERVIMEDIA. Aquesta informació és propietat de Servimedia. Només pot ser difosa pels clients d'aquesta agència de notícies citant Servimedia com a autor o font. Tots els drets reservats. Queda prohibida la distribució i la comunicació pública per tercers mitjançant qualsevol via o suport.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content