El CERMI premia a Hisenda per impulsar la inclusió i l’accessibilitat amb la Llei de Contractes del Sector Públic

En la categoria institucional dels Premis cermi.es 2018

premi cermi hisenda llei contractes sector públic
Moment de l’entrega del premi a la ministra d’Hisenda // Foto: CERMI Estatal

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) va fer entrega el dimecres passat del Premi cermi.es 2108 al Ministeri d’Hisenda en la categoria institucional per l’aprovació de la nova Llei de Contractes del Sector Públic.

A judici de l’entitat, aquest instrument legal “ha reforçat vigorosament la dimensió social, inclusiva i d’accessibilitat en la contractació pública, obrint un potencial enorme per a la generació de condicions favorables a la inclusió social de les persones amb discapacitat i l’enfortiment de la societat civil i el tercer sector”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El premi subratlla com a “mèrit concurrent d’especial relleu el procés obligatori dialogat i participat que va presidir tota la gestació, preparació, tramitació i adopció final” de la norma “exemple de diàleg civil genuí, que va desembocar en un amplíssim suport polític i social”.

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, va ser l’encarregada de recollir el premi, que va tenir lloc a la seu del CERMI Estatal. que va expressar la seva satisfacció pel fet que la cartera d’Hisenda rebi un premi “relatiu a un tema tant important com és el de la inclusió social”. “Es tracta d’un ministeri garant de la igualtat d’oportunitats i de la redistribució de les mateixes perquè tots tinguem accés als serveis públics”, va afegir. Tot seguit va ressaltar que el ministeri d’Hisenda representa “la peça clau que permet que la resta de polítiques es puguin aplicar perquè cada ciutadà pugui rebre en funció de les seves necessitats”.

BANER_300X250

La ministra va voler compartir el premi amb l’ex-ministre Cristóbal Montoro, al que va reconèixer “el compromís i el mèrit del treball ben fet d’un equip que es va impregnar de l’esperit d’utilitzar tots els recursos que s’utilitzen en la contractació d’aquest país, per convertir-ho en una palanca que permetrà posar el focus en aquelles qüestions importants, com el fet què la igualtat d’oportunitats sigui una realitat”.

L’acte va comptar també amb l’assistència de l’ex-president del Govern i patró de la Fundació CERMI Mujeres, José Luis Rodríguez Zapatero; la ministra de Sanitat, María Luisa Carcedo i l’ex-ministre d’Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*