Dissabte, 22 gener 2022
IniciDiscapacitatEl CERMI planteja al Parlament millores en l’impost de plusvàlues per a...

El CERMI planteja al Parlament millores en l’impost de plusvàlues per a persones amb discapacitat

Ara que s’està tramitant el Projecte de Llei de les Hisendes Locals

cermi ha demanat al Govern plusvalues discapacitat
El Congrés està tramitant la Llei d’Hisendes Locals // Foto: Arxiu

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI Estatal) ha plantejat als Grups Parlamentaris del Congrés dels Diputats que es facin millores a l’Impost de Plusvàlues per a persones amb discapacitat, ara que s’està tramitant el Projecte de Llei pel qual s’adapta el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

CERMI denuncia que l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana ha estat aliè a la consideració de les conseqüències tributàries de la discapacitat. D’aquí que CERMI hagi plantejat “l’establiment de determinats incentius que ajudi a pal·liar la càrrega tributària que comporta per a les persones amb discapacitat la venda d’immobles” amb l’objectiu de “no deixar de banda les consideracions de la discapacitat en el pla tributari ”.

Segons ha explicat el CERMI “l’ordenament tributari espanyol ha incorporat progressivament la consideració de la discapacitat a la determinació de les obligacions tributàries de diversos impostos, tot i això, des de CERMI entenem que s’haurien d’arbitrar beneficis fiscals lligats a l’Impost sobre l’Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content