El CERMI edita una guia per ajudar a les empreses a incloure la discapacitat en les seves estratègies d’ODS

Elaborada per l’expert en RSE i Discapacitat, Miguel Laloma García

guia cermi discapacitat empreses estratègies ods
Portada de la guia // Foto: CERMI

El Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI) ha publicat en paper i format digital una guía per ajudar a les empreses a incloure la discapacitat en les seves estratègies i accions de compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Des de l’aprovació de l’Agenda 2030, en setembre de 2015, els ODS estan marcant l’estratègia de treball en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

Entre aquests ODS, la discapacitat apareix mencionada en 7 metes de 5 objectius, el que representa tan sols el 4% del total de les metes dels ODS. Aquesta xifra mostra una gran desigualtat en relació a la població mundial amb discapacitat, que arriba al 15%, amb lo que sembla necessari l’exercici que permeti anivellar el treball amb discapacitat en la consecució dels ODS.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Això explica la iniciativa del CERMI amb la publicació de la guia ‘ODS y Discapacidad-ODiScapacidad, plan de trabajo’, del que és autor l’expert en RSE i Discapacitat, Miguel Laloma García.

A través d’aquesta guia, les empreses disposen d’una via de treball per ajustar les seves actuacions de RSE a la consecució dels ODS, i d’aquesta forma facilitar la inclusió social de les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

‘ODiScapacidad’ és una eina útil per a totes aquelles empreses que vulguin assumir un compromís amb la societat, reportar com aquest compromís contribueix als ODS i a més gestionar aquesta opció d’una forma rentable per al seu negoci.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*