El CEESC organitza una Càpsula formativa per conèixer l’autisme des de dins

A càrrec de l’educadora social Raquel Olga Montllor, amb Síndrome d’Asperger

càpsula-sindrome-dasperger-ceesc
La càpsula serà el proper 11 de novembre al CEESC // Foto: Wikimèdia Commons

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) organitza el proper dijous 10 de novembre a les 18:30 h. una càpsula formativa sota el títol “Educadora social i autista, la meva realitat” que anirà a càrrec de l’educadora social, psicopedagoga i professora de llengua estrangera Raquel Olga Montllor Linares, que va ser diagnosticada amb Síndrome d’Asperger als 40 anys.

El seu cas és molt especial, perquè no tan sols pot parlar de la teoria de les “persones amb Asperger” sinó que també ho pot fer des de la pràctica, en primera persona: “Perquè no és solament com sóc, sinó com em sento”, escrivia en un article al Full Informatiu de Juliol del CEESC. Amb una experiència professional de més de 10 anys en diverses àrees, actualment és mare i treballa com a auxiliar d’educació especial.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La inscripció a aquesta Càpsula és una oportunitat única per conèixer des de dins l’autisme. Com es reconeix, com es sent, les seves qualitats i alhora també dificultats amb els i les altres, amb un equip de treball, amb persones autistes.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*