Dilluns, 15 agost 2022
Dilluns, 15 agost 2022
IniciEntitatsEl calendari solidari d’ACUDAM 2022 retrà homenatge als professionals sanitaris que han...

El calendari solidari d’ACUDAM 2022 retrà homenatge als professionals sanitaris que han lluitat contra la Covid-19

Els protagonistes seran persones dels perfils professionals de la sanitat juntament amb persones ateses a l’entitat

calendari solidari acudam 2022 professionals sanitaris
Una de les sessions de fotos del nou calendari solidari // Foto: ACUDAM

ACUDAM està preparant la 4a edició del calendari solidari de l’entitat que retrà homenatge a tots els professionals sanitaris que han estat a primera línia contra la covid-19. 

Cada any el calendari solidari ACUDAM col·labora de forma directa amb d’altres causes solidàries, sigui cedint protagonisme en aquest a altres col·lectius o econòmicament destinant part de la recaptació aconseguida amb la seva venda a una entitat social. 

En l’edició de l’any 2022 es retrà homenatge als diferents professionals que treballen en els equipaments sanitaris. Uns professionals que han estat i estan a primera línia combatent la covid-19. El calendari vol agrair a tots aquelles persones que han treballat i treballen per superar l’actual pandèmia en el camp sanitari (metgesses, infermeres, auxiliars sociosanitàries, treballadores socials, personal de neteja…).

Estarà format per dotze portades (fotografies) repartides cadascuna d’elles en un mes de l’any. Vuit fotografies tindran lloc al CAP de Mollerussa, dues a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i dues més a l’Hospital Universitari Santa Maria.

Els protagonistes seran les diferents persones dels perfils professionals de la sanitat juntament amb persones ateses a l’ACUDAM. I les localitzacions on tindran lloc les fotografies seran en equipaments i recursos sanitaris. En total hi participaran una quarantena de sanitaris i una trentena de persones ateses a l’associació del Pla d’Urgell.

Les imatges del calendari van a càrrec del fotògraf Albert Font. Per altra part, Jordi Escolà és l’encarregat de realitzar el making-of. Ambdós col·laboren amb aquesta iniciativa de forma altruista.

Es destinarà un 20% de les vendes a una entitat social de l’àmbit de la salut del territori encara per concretar.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content