El ballarí sordcec Teo Marco fa una coreografia del personatge d’Edip al festival de dansa del Mercat de les Flors

El proper dissabte 22 de juny a la sala MAC

teo-marco-ballarí-sordcec-festival-mercat-flors
El ballaró sordcec Teo Marco // Foto: ONCE

El ballarí sordcec afiliat a l’ONCE Teo Marco Rubio farà una coreografia sobre el personatge d’Edip, dins la mostra de dansa final de curs de l’Escola de Ballet Carles Ibáñez que tindrà lloc els proper dissabte 22 de juny a les 18h al Mercat de les Flors (Sala MAC).

Encara que no és la primera vegada que aquest manresà de 39 anys puja a un escenari, sí serà la primera vegada que ho fa com actor principal. El ballarí comparteix amb el personatge que representa la seva ceguesa; Edip es queda cec al final de la història i en Teo va anar perdent progressivament la visió.

BANER_300X250

En aquesta ocasió Teo representa una coreografia amb més dificultat ja que ha de moure’s en varies direccions per l’escenari i diferents llums aniran enfocant els seus moviments. La història serà narrada per un actor.

Teo va començar a fer dansa l’any 2012, recent afiliat a l’ONCE, i a partir d’abril de 2015, després d’obtenir la incapacitat laboral, en va dedicar més temps. “Vaig arribar tard a aquest món per a dedicar-me professionalment, però el meu objectiu és donar visibilitat a la dansa com una forma inclusiva de rehabilitació” diu Teo.

La mostra de dansa d’enguany està dedicada a la Míriam i Ester i constarà de dues parts. A la primera veurem Festival de Flors a Genzano (pas a dos de repertori clàssic), una coreografia sobre el personatge d’Edip interpretada per Teo Marco, ballarí sordcec i coreografies vàries de tots els mestres de l’escola d’estils neoclàssic, contemporani i jazz. La segona part constarà del ballet en un acte No ens volem fer grans…, una versió lliure de Peter Pan amb la col·laboració del Centre Moral i Cultural del Poblenou.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*