Diumenge, 17 octubre 2021
HomeEsport AdaptatEl 13è Miting Internacional Paralímpics de L’Hospitalet reuneix als millors atletes del...

El 13è Miting Internacional Paralímpics de L’Hospitalet reuneix als millors atletes del món

miting hospitalet atletes discapacitat
L’alemany Markus Rhen, recordman mundial de salt de llargada // Foto: FCEDF

Pràcticament tot l’equip paralímpic espanyol es donarà cita aquest diumenge 6 de maig al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord per participar al 13è Miting Internacional Kern Pharma – Gran Premi Sauleda per atletes amb discapacitats.

Es tracta sens dubte d’una de les reunions més reconegudes del món amb la participació dels millors atletes paralímpics i un total de gairebé 250 inscripcions rebudes de 15 països.

Els atletes espanyols competiran amb vistes a assolir les mínimes de participació als Campionat d’Europa de Berlín. Entre ells estaran els campions paralímpics a Río, Kim López (pes) o Gerard Descarrega (400m) que no faltaran a l’esdeveniment. Tampoc faltaran els millors atletes joves promeses que estan sota el patrocini de Liberty Seguros. A nivell internacional es comptarà amb la presència de l’alemany Markus Rhem, recordman mundial de salt de llargada, l’holandès Ronald Hertog, el francès Jean-Baptiste Alaize i la italiana Martina Caironi, recordwoman del Món de 100 metres i doble Campiona Paralímpica i Mundial de la distancia F42 (amputats), entre d’altres figures.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES