ECOM trasllada a la Generalitat propostes d’accessibilitat per als serveis de transport públic de Catalunya

En un reunió amb representants polítics i tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat

reunió ecom gencat propostes accessibilitat transport públic
La trobada es va produir aquest dimarts // Foto: ECOM

Aquesta setmana representants d’ECOM van traslladar tot un seguit de propostes i mesures d’accessibilitat tant per als serveis ferroviaris com per als serveis de transport públic de viatgers per carretera als responsables polítics i tècnics de transport públic i mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

De la mateixa manera es van tractar mesures llargament reivindicades pel col·lectiu, com la creació d’una tarifació social integrada al transport públic per a les persones amb discapacitat a tot Catalunya que reconegui el greuge comparatiu de cost de vida del col·lectiu i incorpori el passi d’acompanyant per a garantir la igualtat d’oportunitats a les persones amb necessitat de tercera persona.

BANER_300X250

A la reunió es va parlar sobre els serveis ferroviaris de rodalies i regionals i també dels serveis de bus interurbà, entre d’altres aspectes relacionats amb la mobilitat de les persones amb discapacitat.

A la trobada, que va tenir lloc dimarts, hi van assistir Isidre Gavin, nou Secretari d’Infraestructures i Mobilitat; Xavier Flores, Director general d’Infraestructures de Mobilitat i Lara Medina, responsable del servei de transport públic per carretera; així com amb Pere Torres, director de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona. Per part d’ECOM hi van ser presents la referent de junta directiva, Montserrat Garcia, els delegats territorials de junta Ton Montardit (d’ASPID LLeida) i Anna Ma Guillen (de MIFAS, Girona), i Rubén Domínguez, tècnic de l’àrea d’accessibilitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*