EBM Llar d’Infants i l’Associació Arep reben el Premi Barcelona Innovació Educativa

Pel projecte “Tenim cura” de l’hort

arep premi innovacio educativa
Representants de les dues entitats després de rebre el premi // Foto: Associació Arep

Ahir dilluns les persones representants de l’EBM Llars d’Infants i de l’Associació Arep van recollir el Premi Barcelona Innovació Educativa pel projecte “Tenim cura”, que treballa per la inclusió social de les persones amb problemàtica de salut mental dins del context educatiu, a través de l’hort. Cada setmana varies persones de l’Associació Arep visiten a l’EMB Llar d’Infants per cuidar l’hort conjuntament amb els i les infants.

La directora de l’EBM, Elsa Palau, va afirmar que “confiem en aquestes persones. Són adults que cuiden i ofereixen respecte, temps i calidesa als infants. Ens agrada tenir-los amb nosaltres, amb els infants, amb les famílies. Fent comunitat. A l’escola. El Jordi és tallerista horticultor a l’Escola, té una problemàtica de salut mental, i és el nostre company.”

BANER_300X250

Per la seva banda, el Jordi, un tallerista de l’hort i usuari dels serveis de l’Associació Arep, va apuntar a l’hora de recollir el premi al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona  que “aquest Premi reconeix la feina i ’acompanyament que estem fent als infants en els últims 5 anys. Per mi personalment significa una gran satisfacció i reconeixement per la feina feta com a veterà del projecte.“

EBM Llar d’Infants és una comunitat educativa situada al barri d’Horta que acompanya els i les infants de 0 a 3 anys al seu camí d’aprenentatge amb valors. 

L’Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental (Arep) és una entitat sense ànim de lucre dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones a l’àmbit de la salut mental i promoure el coneixement sobre aquesta problemàtica a la societat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*