Dues persones del Centre de Paràlisi Cerebral de PRODIS correran a la  Mitja Marató de Terrassa

Acompanyats de 29 voluntaris de l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO

mitja marató terrassa prodis
La Segunda i el J.J. ja van córrer l’edició de l’any passat // Foto: PRODIS

Prodis i l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO participaran a la XIX edició de la tradicional Mitja Marató de Terrassa que se celebrarà aquest proper diumenge 21 de gener, seguint així la col·laboració que van iniciar aquestes dues entitats a la Cursa per la Justícia Social del 2015 i que va continuar amb la participació de persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis a la Mitja Marató de Terrassa l’any passat.

Enguany 29 atletes de Junts Som Capaços, vestits amb una samarreta dissenyada específicament per la cursa i amb un logo creat per persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis, acompanyaran a la Segunda i en J.J per arribar a la meta. Per aquestes dues persones la participació a la cursa serà una oportunitat d’inclusió, igualtat i superació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Com cada any, Prodis també participarà a la XIII edició de la cursa “Santi Centelles”, una cursa paral·lela a la mitja marató, però no tan exigent, amb un recorregut de 5 quilòmetres. En aquesta edició hi competiran 8 persones amb cadira de rodes, 5 persones sense cadira de rodes i 19 voluntaris que els acompanyaran.

Tots dos esdeveniments esportius busquen implicar a la ciutadania de Terrassa a prendre consciència de la necessitat de trencar barreres socials, físiques i mentals de la nostra societat, i alhora posar de relleu la importància del treball d’aquestes entitats a la ciutat de Terrassa.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*