Dijous, 6 octubre 2022
Dijous, 6 octubre 2022
IniciEntitatsDrets Socials obre la convocatòria de subvencions a entitats amb càrrec al...

Drets Socials obre la convocatòria de subvencions a entitats amb càrrec al 0,7% de l’IRPF per 34,1 milions d’euros

Les sol·licituds es podran enviar durant les 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria

tarragona-subvencions-projectes-àmbit-discapacitat

El Departament de Drets Socials ha obert la convocatòria per a l’any 2021 per a la concessió de subvencions a entitats destinades a la realització de programes d’interès general, amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF) de les comunitats autònomes, de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Drets Socials i de polítiques d’igualtat, de dones i d’immigració del Departament d’Igualtat i Feminismes. El pressupost de la convocatòria és de 34.100.736 euros i es destinaran tant a projectes socials i adquisició d’equipament com a inversions d’obres de les entitats.

La convocatòria es destina a entitats que treballen en els àmbits del foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no-discriminació, la protecció social i accions d’urgència, la infància i l’adolescència, les famílies, el voluntariat, la joventut, el poble gitano i les persones migrades, refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

Banner 300x250px EnBucle3

Les subvencions també aniran dirigides a activitats d’inversions d’obres de reforma, reparació, adequació i millora de centres, pisos i unitats d’atenció que ofereixin aquestes activitats.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat aquest dilluns la convocatòria per aquests programes. L’import màxim que es destina als projectes subvencionables és d’un total de 34.100.736 euros. El període de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria, que es podran presentar exclusivament per via electrònica a la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content