Down Tarragona estrena un espai de ràdio al programa Societat Limitada de la COPE

Amb la c·laboració del periodista Pere Agramunt i la voluntària Isabel Anglès

ràdio cadena cope
Emissió de l’espai de ràdio de Down Tarragona // Foto: VLlamas

Des d’ara existeix un nou espai de ràdio a les ones per parlar de temes de discapacitat. Es tracta de la iniciativa dels joves de Down Tarragona que tindran un apartat dins del programa Societat Limitada de la cadena COPE Tarragona-Reus.

El periodista Pere Agramunt i la voluntària Isabel Anglès, juntament amb la col·laboració activa dels joves de l’entitat fan aquest nou espai de ràdio que s’enregistra un divendres de cada mes i es pot escoltar el dimecres següent a les 13 hores al 93.5 de la FM o en qualsevol moment a través del blog de Societat Limitada.

BANER_300X250

Societat Limitada és un programa produït per Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS). El seu objectiu és donar veu a les persones amb risc d’exclusió, a les organitzacions i als seus col·laboradors.

Amb aquesta iniciativa Down Tarragona se suma a la via oberta per Down Lleida ara fa 8 anys, quan va començar a fer el programa “La Nostra Tarda” amb Cope Lleida que se segueix emetent puntualment el darrer divendres de cada mes i en el que els joves de l’entitat lleidatana fan entrevistes a diverses persones relacionades amb la discapacitat intel·lectual.

Down Catalunya és una entitat que aposta fermament per la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual i concretament en l’àmbit de la comunicació realitza des de fa tres anys uns cursets de periodisme a joves amb síndrome de Down de les seves entitats. Els alumnes fan pràctiques entrevistant a personatges coneguts que ells mateixos trien, com per exemple Luis Enrique, entrenador del FC Barcelona i Ona Carbonell, campiona de natació sincronitzada. Amb un micròfon a la mà, aquests joves periodistes gaudeixen d’un aparador on reivindicar les seves capacitats comunicatives.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*