Diumenge, 28 novembre 2021
IniciSant JordiDown Lleida presenta un llibre de poesia inclusiu amb aportacions de persones...

Down Lleida presenta un llibre de poesia inclusiu amb aportacions de persones amb síndrome de Down

Va ser una de les iniciatives organitzades amb motiu del Dia Mundial de la Poesia

moment de la presentació del llibre
Representants de les entitats durant la presentació del llibre // Foto: Down Lleida

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, Down Lleida va organitzar un acte per presentar el llibre que es va publicar amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, celebrat el passat 21 de març, i que recull l’aportació voluntària d’un seguit d’autors, tant professionals com amateurs, escolars, i també persones amb la síndrome de Down, sense fer cap distinció, malgrat els mèrits que qualsevol d’aquestes persones puguin merèixer. Es tracta d’un llibre editat especialment a benefici de les persones amb la sìndrome de Down i les seves famílies.

En l’acte han participat la reconeguda rapsoda menorquina Joana Bagur que, amb el seu accent illenc, va mostrar una manera intensa de viure la poesia i de celebrar la literatura. També es van escoltar les lectures d’alguns membres de l’associació que es poden veure en aquest enllaç.  

diari-discapacitat-300x250e

En l’acte també van ser-hi presents, Francesc Forcades, president de l’Associació cultural Homes i Dones de Paratge de Lleida, i Josep Tort com a president de l’Associació d’Amics de la Unesco de Lleida, juntament amb els representants de Down Lleida.

Un llibre inclusiu

L’Associació Homes i Dones de Paratge de Lleida, amb el suport de l’Associació d’Amics de la Unesco de Lleida, van promoure un seguit d’activitats i propostes pel Dia Mundial de la Poesia que es van recollir en un acte celebrat a l’Ateneu Popular de Ponent el proppassat 21 de març i en una publicació en forma de llibre.

Aquest llibre recull l’aportació voluntària d’un seguit d’autors, tant professionals com amateurs, escolars, persones amb la síndrome de Down sense distinció, malgrat els mèrits que qualsevol d’aquestes persones pugui merèixer. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES