Dimecres, 22 març 2023
Dimecres, 22 març 2023
IniciEntitatsDown Lleida lliura els XVII premis Integra XXI a quatre empreses que...

Down Lleida lliura els XVII premis Integra XXI a quatre empreses que creuen en les persones amb discapacitat

Les empreses ActelGrup, MiNova Aliança i Produccions Grau Peiró han estat les guardones

empresese xvii premis integra down lleida
Els guardonats de la XVII edició dels Premis Integra XXI // Foto: Down Lleida

Divendres passat es van lliurar els guardons de la XVII edició dels premis Integra XXI de Down Lleida, que premien a aquelles empreses que creuen en les possibilitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. Les empreses que han rebut el premi en aquesta XVII edició han estat: ActelGrup, MiNova Aliança, Produccions Grau Peiró. 

anunci guies d'arrel

Un any més l’obra que s’ha entregat a les empreses premiades ha estat una reproducció d’una pintura original de l’artista lleidatana Mercè Humedas, que reflecteix el canvi de mirada que volem en la nostra societat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El títol és “Lleida, una altra mirada”. El pin d’honor d’aquest any s’ha entregat a títol pòstum a l’Ann Gyles, una persona molt estimada a l’entitat per la seva vinculació com a voluntària.

Integra XXI és el projecte d’inserció sociolaboral per a persones amb síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals a l’empresa ordinària de Down Lleida. Aquest projecte es va iniciar el 2003 i utilitza la metodologia del Treball amb Suport. La integració laboral és un mitjà perquè les persones amb discapacitat aconsegueixin elaborar la seva pròpia identitat i perquè puguin anar construint el seu projecte de futur, madurant integralment com a persones. El treball dona l’oportunitat de participar de manera activa a la societat i constitueix la via d’accés al món de les persones adultes.

Actualment Down Lleida dona suport a un total de 64 persones en edat laboral amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, de les quals 31 son homes i 33 dones. I compta amb més de 40 empreses col·laboradores.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content