Down Catalunya tanca un any ple d’activitats per commemorar el 15è aniversari de la seva fundació

La celebració finalitzarà al gener amb un curtmetratge

down catalunya 15 anys fundacio
L’entitat ha estat plagat d’activitats commemoratives de l’aniversari // Foto: Down Catalunya

Aquest 2019, Down Catalunya ha estat fent un seguit d’accions per tal de celebrar els 15 anys de la seva fundació. L’entitat va començar al gener amb la renovació total de la seva web i un logo commemoratiu del 15è aniversari.  Des d’aquell mes, cada dilluns, una persona molt coneguda per la seva feina els ha estat felicitant per aquest aniversari.

En el segon trimestre, el compositor nord català Pascal Comelade, ha cedit els drets de reproducció d’un dels seus temes musicals per tal de poder-lo fer servir públicament i durant tot l’any. S’han elaborat un seguit de vídeos anomenats “#15anys -15 fites”, on s’ha anat repassant, mes a mes, 15 esdeveniments que han marcat la trajectòria de Down Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’altra banda s’ha fet una exposició de pintures i fotografies de Mari Paz Valero i Xavier Bataller als cellers Carol Vallès (Alt Penedès). També s’ha elaborat una “flashmob” al Centre Comercial Glòries i s’ha estampat una bossa de coto commemorativa, juntament amb l’agència Giny Comunicació, basada en dibuixos originals de molts joves de les entitats que formen part de Down Catalunya.

Però amb l’acabament de l’any no s’ha tancat la commemoració d’aquest aniversari. Al gener es podrà veure un curtmetratge rodat per l’entitat durant tot l’any amb en Martí Saura i la Sara Gimeno… els quals, amb un número a la mà cadascú, porten a fer un viatge per aquests 15 anys de recorregut.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*