Dos usuaris de la Fundació Vallès Oriental correran en cadira de rodes la propera Mitja Marató de Granollers

Amb el suport d’un grup de voluntaris de la Fundació

mitja-marato-granollers-usuaris-fvo-cadira-rodes

Dos usuaris de la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO), en Ricard de la Residència i en Justino del Servei d’Habitatge, correran en cadira de rodes la propera Mitja Marató de Granollers que tindrà lloc el pròxim 2 de febrer de 2020.

Ho faran gràcies al projecte social “En Ricard i en Justino correran La Mitja Marató de Granollers”, sorgit de la il·lusió d’un grup de professionals de la Fundació, molt habituals de les curses de muntanya i curses populars, de han volgut compartir aquesta experiència amb persones amb discapacitat intel·lectual ateses als serveis com a projecte social d’integració a través de l’esport.

BANER_300X250

Els dos usuaris de la FVO comptaran en aquesta aventura amb un grup de voluntaris que els donaran el suport necessari per poder competir en la cursa. D’aquesta manera es vol potenciar la integració i inclusió social i els beneficis personals que ofereix la pràctica esportiva i foment de l’acció comunitària de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La presentació d’aquest projecte tindrà lloc el proper dimecres 20 de novembre a les 16h a la Sala de Gimnàs de l’Edifici de Rehabilitació Funcional de la Fundació, i comptarà amb la presència dels protagonistes, en Ricard Puig i en Justino Rodríguez, una representació dels runners voluntaris de la Fundació, l’alcalde de La Roca del Vallès, Albert Gil, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral i Toni Cornelles, President de l’AE La Mitja.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*