Dos projectes de lluita contra l’estigma de la salut mental premiats als V Premis Ciutat Solidària

Reconeix el projecte 'Hockey Plus' per la seva labor integradora de joves a través de l'esport

premiats projectes estigma salut mental premis ciutat solidària
Alguns dels premiats als Premis Ciutat Solidària // Foto: Consorci Zona Franca

La 5a edició dels Premis Ciutat Solidària, que organitzen el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Onda Cero, ha reconegut la labor social del projecte ‘Hockey Plus, impulsat principalment per la Federació Catalana de Hoquei pel seu paper integrador de joves amb discapacitat intel·lectual a través de la pràctica d’aquest esport.

Es tracta d’un projecte innovador, creat el 2016, a partir d’un grup de pares que van impulsar la creació de la primera lliga inclusiva amb equips federats per a joves amb algun tipus de discapacitat.

BANER_300X250

El premi, dotat amb 5.000 euros en metàl·lic, reconeix la labor social d’ONGs i d’entitats sense ànim de lucre que treballen en els àmbits de la solidaritat, la salut, la infància, l’educació o la reinserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió.

A més del projecte ‘Hockey Plus’, els Premis Ciutat Solidària han entregat un accèssit a la Fundació Joia pel paper que desenvolupa la reinserció laboral en l’àmbit de la salut mental, lluitant a la vegada contra la discriminació, els estigmes i els prejudicis cap a les persones amb alguna patologia vinculada amb la salut mental.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*