Diumenge, 17 octubre 2021
HomeEspectaclesDos artistes cecs afiliats a l’ONCE participaran amb els seus grups en...

Dos artistes cecs afiliats a l’ONCE participaran amb els seus grups en diferents concerts del Festival Tempo de Girona

Isabel Àlvarez i David García actuaran el 17 i el 24 de juliol respectivament

artistes cecs grup el sueño de calíope
Isabel Àlvarez (dreta), coneguda artísticament com Xiara // Foto: Fetival Tempo

Els artistes cecs afiliats a l’ONCE Isabel Álvarez, amb el nom artístic de Xiara, i David García participaran amb els seus grups al Festival Tempo al Casc Antic de Girona, que enguany té l’objectiu d’apropar la música i la cultura als col·lectius més vulnerables i desfavorits per donar-los visibilitat.

Isabel Álvarez actuarà el dissabte 17 de juliol a les 18 h en el concert amb el seu grup de El Sueño de Calíope. El Sueño de Calíope és un duet compromès, les actuacions del qual sedueixen el públic per la seva força expressiva. Formen part del panorama cultural de la ciutat de Vigo, amb una llarga experiència nacional i internacional per Alemanya, Itàlia i Portugal. Actúen sota la direcció del Mestre José Pérez  (Perlavoche) de Gondomar, que té una àmplia experiència en la formació de nous talents. Les veus principals, la soprano i poetessa cubana Dania D’Alfonso i la compositora, pianista i intèrpret Xiara, formen un interessant i creatiu binomi musical.

Pel que respecta a David García, actuarà el pròxim dissabte 24 de juliol a les 18h en el concert del seu grup Código Bushido, del que és cantant i compositor, amb el seu pop de rock elegant.

Al capdavant de de Código Bushido hi ha David García, nascut a Donosti el 1981. Després d’una breu aventurapop-rock amb el grup El Último Salto, neix finalment Código Bushido. Pop-rock sòlid, positiu, amb força i ple d’optimisme. Temes que recorden situacions quotidianes i deixen agradables sensacions.

Código Bushido va publicar el seu primer àlbum el 2014 Cien Flechas (2014), un disc de pop-rock elegant, rotund, i amb una força desbordant. L’any 2019 publica Código Bushido, un treball integrat per 12 cançons que van ser escrites a la ciutat japonesa de Tòquio.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES