Dos alumnes del Grup Alba guanyen el premi de pintura ‘El Balcó de les Arts’ i de disseny ‘Bardinet’

Ambdós organitzats per la Fundació SETBA

lliurament-premi-pintura-i-disseny-alumnes-grup-alba
Moment de la recollida dels guardons al CaixaFòrum // Foto: Grup Alba

Joel Garcia, alumne de l’Escola Alba del Grup Alba, ha estat el guanyador del primer premi de la IX edició del certamen de pintura El Balcó de les Arts 2019 destinat a persones amb discapacitat i organitzat per la Fundació SETBA, que es van entregar ahir al Caixa Fòrum de Barcelona.

L’obra premiada tenia el títol “Tocado y hundido” estava feta amb pintura amb corró i pinzell. El centre educatiu s’emporta una ajuda econòmica de 4000€ i el premiat un lot de productes de pintura, una entrada al museu del Barça i un taller creatiu amb els artistes del projecte La Casa de Carlota.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Enguany s’han presentat a aquests premis 781 participants de 55 entitats de tota Catalunya.

Ahir també es va donar el premi disseny Bardinet a la també alumne de l’Escola Alba, Esperanza Palacios, que s’emporta 500€ de premi. El seu dibuix es convertirà també en l’etiqueta d’un dels vins Lacrima Baccus de l’empresa Bardinet. Esperanza també ha pogut gaudir d’un taller artístic amb la gent del projecte La Casa de Carlota, col·laboradors del certamen.

BANER_300X250

Les obres premiades i finalistes s’exposaran al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

El Balcó de les Arts és un projecte que vol potenciar les dots artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques. Amb aquesta iniciativa la Fundació Setba vol dignificar la feina i el talent d’aquestes persones, donant-los un tracte igualitari, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració i la solidaritat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*