DIXIT publica el dossier ‘Dones amb Discapacitat’ sobre la doble discriminació que pateix aquest col·lectiu

Per raó de gènere i per raó de discapacitat

dossier dones discapacitat doble discriminació
Les dones amb discapacitat pateixen una doble discriminació // Foto: DIXIT

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials acaba de publicar el dossier Dones amb Discapacitat, un treball on s’exposa que les dones i les nenes amb discapacitat pateixen una doble discriminació interseccional basada en el gènere i la discapacitat que dificulta l’exercici dels seus drets fonamentals.

Aquest dossier recull recursos i documents que aporten elements de reflexió sobre les condicions personals, socials i laborals que afecten la dona amb discapacitat i que posen en evidència que, malgrat certes iniciatives d’èxit, la perspectiva de gènere en l’àmbit de la discapacitat és encara una fita pendent d’assolir.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La informació que aporta aquest nou dossier es pot ampliar consultant els dossiers Sexoafectivitat de les persones amb discapacitat i diversitat funcionalTracte i llenguatge inclusius i Vida independent i autodeterminació publicats per DIXIT amb anterioritat.

Tots els recursos referenciats en aquest dossier estan disponibles per a consulta i préstec als centres DIXIT i la majoria també es poden consultar en línia.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*