Dijous, 2 desembre 2021
IniciDretsDIXIT publica el dossier ‘Dones amb Discapacitat’ sobre la doble discriminació que...

DIXIT publica el dossier ‘Dones amb Discapacitat’ sobre la doble discriminació que pateix aquest col·lectiu

dossier dones discapacitat doble discriminació
Les dones amb discapacitat pateixen una doble discriminació // Foto: DIXIT

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials acaba de publicar el dossier Dones amb Discapacitat, un treball on s’exposa que les dones i les nenes amb discapacitat pateixen una doble discriminació interseccional basada en el gènere i la discapacitat que dificulta l’exercici dels seus drets fonamentals.

Aquest dossier recull recursos i documents que aporten elements de reflexió sobre les condicions personals, socials i laborals que afecten la dona amb discapacitat i que posen en evidència que, malgrat certes iniciatives d’èxit, la perspectiva de gènere en l’àmbit de la discapacitat és encara una fita pendent d’assolir.

fiare banca etica crowdfunding

La informació que aporta aquest nou dossier es pot ampliar consultant els dossiers Sexoafectivitat de les persones amb discapacitat i diversitat funcionalTracte i llenguatge inclusius i Vida independent i autodeterminació publicats per DIXIT amb anterioritat.

Tots els recursos referenciats en aquest dossier estan disponibles per a consulta i préstec als centres DIXIT i la majoria també es poden consultar en línia.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES