Dijous, 26 gener 2023
Dijous, 26 gener 2023
IniciOpinióDignitat: un compromís global

Dignitat: un compromís global

àlvaro solà opinió valors i dignitat

S’està tornant difícil això d’escriure ja que la realitat és la què és i en paraules de la presidenta del Tercer Sector “Ser dona implica ser més vulnerable davant la pobresa i l’exclusió. Ser dona i estar sola al capdavant de la família augmenta aquest risc. Però ser dona, estar sola al capdavant de la família i tenir dificultats per aconseguir una feina, un habitatge digne o no disposar d’una xarxa de suport, multiplica encara més aquest risc de vulnerabilitat”

anunci guies d'arrel

En aquests moments de crisi moltes dones no s’han rendit i han seguit contribuint a fer una societat més justa, feminista i adaptada als signes dels temps. Ha arribat el moment de mostrar gratitud i admiració cap a totes elles. Uns i altres tenim un repte que es  el de convertir la violencia de gènere en una lluita de drets i llibertats cap a la dignitat humana. NO DEFALLIM!

Trencar estereotips és una tasca global que ens exigeix molt i a la qual no hi podem renunciar. Les noves formes de pobresa han fet tremolar el nostre sistema de benestar i de valors ètics que cal recuperar quan abans millor. Estic segur, repeteixo segur, que el món necessita de major coresponsabilitat, és a dir, de petites racions individuals de responsabilitat.

Banner 300x250px EnBucle3

Tanmateix quan el sistema sembla ser caduc cal molta empatia i autocrítica. Aleshores la nostra tasca serà més útil davant aquells que ens volen callats. Crec en les persones i en la capacitat d’aquestes per canviar el rumb del nostre món. Siguem fidels a la llibertat i a la coherència que l’ha d’acompanyar sempre.

Alvaro Solà Jove actiu

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Àlvaro Solà
Àlvaro Solà
Jove tarragoní actiu amb ganes de canviar el món

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content