Diumenge, 17 octubre 2021
HomeEsport AdaptatDiferents localitats de Girona acullen aquest cap de setmana les competicions dels...

Diferents localitats de Girona acullen aquest cap de setmana les competicions dels Jocs Catalans

Cabrera de Mar també acollirà la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes

localitats de girona competicions jocs catalans
Cartell de les competicions dels Jocs Catalans // Foto: FCEDF

Les localitats de Girona, Cabrera de Mar, Calonge, Palamós i Palafrugell acolliran aquest proper cap de setmana diferents competicions dels Jocs Catalans, agafant així el relleu de Lleida i Torredembarra, on ja s’han disputat la Copa Catalunya de rugbi i la d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, respectivament. 

Dissabte 12 de juny, es jugarà la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes entre l’UNES FC Barcelona i el BCR CEM Hospitalet – Afaniat Vinaròs a les 17h al Pavelló Municipal d’Esports de Calonge. El mateix dissabte pel matí hi haurà una exhibició de Tir amb Arc, Memorial Josep Lluís Amador, a la Nau de 50m de la localitat gironina de Palamós.

Pel que fa al diumenge, es disputa la tercera i darrera jornada de la Lliga Catalana de natació, Trofeu Jocs Catalans, a les instal.lacions de la Piscina Municipal de Palafrugell. A més de la natació, també es disputa la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes a les instal.lacions de l’UP pàdel Club Cabrera de Cabrera de Mar. 

Malauradament, i degut a les adaptacions que s’han hagut de realitzar com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, en aquesta edició dels Jocs Catalans no s’han pogut portar a terme activitats de promoció de l’esport adaptat a les localitats on es disputen les competicions. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES