Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSDe FECETC a La Federació: canvis en la imatge i nom de...

De FECETC a La Federació: canvis en la imatge i nom de “la casa dels CET”

L’assemblea general de socis del 14 de març passat aprovà el canvi de la denominació, imatge gràfica i estatuts de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya

nou logotip fecetc
Nou logotip de la Federació // Foto: FECETC

L’assemblea general de socis del 14 de març passat aprovà el canvi de la denominació, imatge gràfica i estatuts de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya. Tot i que el nom no varia en el que és l’expressió completa, vol deixar enrere la seva identificació a través de l’acrònim FECETC i potenciar la seva consideració de Federació.

El vicepresident de la Federació i responsable del grup de treball que ha liderat el canvi, Alfred Subietas, juntament amb Àlex Bosch i Javier de Oña , va explicar que “ens havíem de poder presentar de forma més potent de com ho fèiem fins ara, necessitem un nom que sigui més reconeixible” tant davant les administracions públiques com davant els centres especials de treball, les organitzacions i l’empresa ordinària en uns moments on, precisament, es vol potenciar l’activitat de la Federació com a proveïdor, a les empreses del mercat ordinari, de serveis i assessorament especialitzat en inclusió de persones amb discapacitat.

“Volem ser els representants de tots els centres especials de treball, amb independència de la seva forma mercantil i del tipus de discapacitat, sense distincions. I per poder dir que som la casa dels CET ens calia un nom, un aglutinador”, va afegir Alfred Subietas.

Amb aquesta voluntat, el nom de FECETC “no ens anava bé”, perquè es de difícil pronúncia i escriptura, genera confusió. Així, rebutjat l’acrònim, es recupera i potencia la paraula “Federació”, que pren força i protagonisme en el nou logotip, on també es marquen de forma diferenciada “centres especials de treball” i “Catalunya” i on s’introdueixen tres punts que volen simbolitzar els diferents tipus de discapacitat: la discapacitat física, la sensorial i la intel·lectual.

A nivell estatutari, el canvi significa substituir on diu “en endavant FECETC” per “en endavant Federació”. D’altra banda, canvia la pàgina web, que passa a ser la federació.cat i hi haurà també canvis en les xarxes socials. Els canvis gràfics, de denominació i de web s’aniran materialitzant mica en mica i durant un temps conviuran l’antiga i la nova denominació perquè s’assumeixi que responen a una mateixa entitat.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

La FEDERACIÓ
La FEDERACIÓ
Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya. Entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de facilitar la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content