Dilluns, 22 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALCurs ‘El mòbil i les TIC al servei de l’eficiència en la...

Curs ‘El mòbil i les TIC al servei de l’eficiència en la intervenció social’

cartell curs taula3sector
Cartell del curs // Foto: Imatge cedida per Taula del Tercer Sector

Els propers 9 i 10 de març la Taula del Tercer Sector organitza el curs ‘El mòbil i les TIC al servei de l’eficiència en la intervenció social. Teixint aliances entre sectors públic, privat i Tercer Sector’ que amb la col·laboració del Centre Ernest Lluch Universitat Menéndez Pelayo (CUIMP) -a través del qual es poden realitzar les inscripcions– se celebrarà al Centre de Cultura Comtemporània de Barcelona (CCCB).

El programa del curs presentarà els models i tendències actuals en sistemes intel·ligents d’atenció a la persona amb l’ajut de tecnologia mòbil i geolocalitzada. Es mostraran els mètodes d’obtenció de dades per a la medició i avaluació permanents que permeten la modelització de perfils per patrons de conducta i poder establir, així, mecanismes de matching que, a partir de les necessitats manifestes de l’usuari, estableixi solucions efectives i en temps real en el camp de la intervenció social.

Les metodologies intel·ligents i adaptatives, basades en tecnologia mòbil,es nodreixen dels processos establerts (BPM) i permeten automatitzar i millorar l’atenció i el suport al beneficiari, millorant la qualitat en l’atenció social, a la vegada que reduint costos en la gestió.

El curs posarà de manifest que es pot fer intel·ligent el sistema d’acompanyament i orientació a la persona, mitjançant un coach permanent i social que s’anticipa a les necessitats de la persona i li dóna el suport que necessita just en el moment que ho necessita.

El model tecnològic vertebra, tal i com s’exposarà als casos d’èxit, les sinergies entre el tercer sector social, l’empresa privada tecnològica i l’administració pública.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content