Curs d’interès general sobre ‘El treball comunitari amb col·lectius amb diversitat funcional i salut mental’

Se celebrarà a Lleida del 18 al 21 de març

El Departament de Treball, Afers Socials i Família ha concedit el reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials al curs “El treball comunitari amb col·lectius amb diversitat funcional i salut mental”, l’objectiu del qual és aprofundir en la pedagogia de la interdependència, conèixer mètodes de dinamització i creació artística de col·lectius amb diversitat funcional i salut mental, entre altres.

La formació està organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i se celebrarà el 18 i el 21 de març de 2019 al Centre Cívic de la Mariola de Lleida.

BANER_300X250

El Departament concedeix el reconeixement de la formació d’interès en serveis socials a les activitats de formació continuada que tinguin per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

Per complir amb aquest objectiu, el Comitè d’Expertes i Experts en Formació en l’Àmbit de l’Acció Social ha establert els requisits i criteris d’avaluació per a la concessió del reconeixement de les activitats formatives.

Aquest reconeixement es concedeix a les activitats de formació continuada que s’imparteixen en el territori de Catalunya. Poden sol·licitar-lo les fundacions, les associacions i altres entitats o organismes de naturalesa pública o privada amb personalitat jurídica i que tinguin l’objectiu d’impartir formació.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*