Divendres, 21 juny 2024
IniciINCLUSIÓ LABORALCurs d’ASPID a la Seu d’Urgell per formar a persones amb discapacitat...

Curs d’ASPID a la Seu d’Urgell per formar a persones amb discapacitat en atenció al client en l’àmbit del comerç

La formació, que també es farà a Lleida, està vehiculalada a través del servei SIOAS de l’entitat

curs sioas atencio client comerç aspid
Curs de formació del Servei SIOAS // Foto: ASPID

ASPID portarà a terme a la Seu d’Urgell un curs de formació tècnica i professional destinat a facilitar a les persones amb discapacitat que s’hi inscriguin tinguin els coneixements i els recursos necessaris per treballar en l’àmbit de l’atenció al client – tant presencial com on line- en els sector del comerç i serveis. Aquest curs també es farà a Lleida.

Aquest és el primer cop que el Servei d’Orientació i Acompanyament a la Inserció Laboral per a persones amb discapacitat d’ASPID (SIOAS) porta a terme aquesta formació a la Seu d’Urgell, i ho fa en resposta a les necessitats del territori i del mercat de treball, i també per professionalitzar aquestes ocupacions en les persones ateses.

Els cursos inclouen pràctiques en empreses i estan adreçats específicament a persones amb discapacitat reconeguda a partir d’un 33% per l’ICASS, en recerca de feina i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. En el cas del curs de Lleida es circumscriu a persones amb discapacitat física, sensorial o orgànica.

PUBLICITAT

Els cursos es divideixen en 4 mòduls centrats en l’anàlisi del context laboral (interpretació del funcionament del mercat de treball analitzant les empreses del sector econòmic, identificació de les competències requerides per l’ocupació i de les habilitats pròpies necessàries per a l’exercici de la mateixa); l’atenció al client (gestió de l’atenció al client, tècniques d’informació i atenció, gestió de queixes i reclamacions, identificació de les diferents tècniques de venda i aplicació dels protocols establerts per a l’atenció al client en el sector comerç); les tendències generals del comerç electrònic i les TIC en l’atenció al client (iniciació a la informàtica, processadors de textos i de dades, etc.)

El SIOAS s’ofereix a Lleida, Balaguer, Mollerussa, Tàrrega i la Seu d’Urgell. El programa està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, i és objecte de finançament pel Fons Social Europeu.

Secció patrocinada per
FECETC color logo

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content