Cupó de l’ONCE per commemorar el quart centenari de la Reial Arxicofradia de Ntra. Sra. de la Cinta

5,5 milions de cupons del 4 de setembre portaran la imatge de la Mare i l’Any Jubilar 2017

Presentació Cupó quart centenari Reial Arxiconfraria Ntra
El cupó es va presentar ahir al Claustre de la Catedral de Tortosa // Foto: ONCE

El proper dilluns 4 de setembre cinc milions i mig de cupons e l’ONCE portaran la imatge de la Mare, el logo de l’Any Jubilar 2017 i la llegenda Año Jubilar 2017 Ntra. Sra. de la CINTA, Tortosa, dissenyat per commemorar el quart centenari de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. de la Cinta.

Ahir al matí es va fer la presentació del cupó, en un acte celebrat a la Porta de l’Any Jubilar al Claustre de la Catedral de Tortosa, Portal de Palau, 5. L’acte va comptar amb la presència de Ferran Bel, alcalde de Tortosa; Francesc Viñes, Primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. De la Cinta; Mn. Josep M. Membrado, Prior de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. De la Cinta; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, que signà al Llibre d’Honor de la Reial Arxiconfraria, i Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona, entre d’altres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*