Culinarium i l’Associació Alba presenten el calendari solidari “Ens mengem el món”

Pretén recaptar fons per les activitats de lleure de l’entitat

calendari solidari alba ens mengem món
La presentació s’ha fet a la botiga de la cadena Culinarium a Tàrrega // Foto: Fundació Alba

El calendari solidari “Ens mengem el món” protagonitzat per 40 alumnes de l’Escola Santa Maria de l’Alba de Tàrrega ha estat presentat aquest matí a la botiga Culinàrium de la mateixa localitat, en una iniciativa impulsada per tercer any consecutiu per l’AMPA de l’escola per captar fons per finançar les activitats de lleure i fer visible les capacitats de les persones de la Fundació Alba Futur..

El calendari d’enguany, patrocinat per la cadena Culinarium de botigues de nova taula i cuina especialitzades en la distribució de productes per a la llar,  té com a eix central la gastronomia, perquè amb cada mossegada els infants i els joves de l’Escola Alba trenquen prejudicis sobre les persones amb discapacitat i avancen cap a la plena inclusió a la societat. Per a fer el calendari s’ha comptat amb la col·laboració de Virtu Díaz per a fer les fotografies i diferents empreses que han cedit material i productes com Vilodi, Decofruit, Forn Balcells, Casa Dalmases, El Rosal i Anfigraf.

BANER_300X250

Els beneficis recollits de la venda del calendari (10 €) es destinaran a facilitar l’accés al lleure com: beques per a colònies d’estiu, casals durant tot l’any, sortides de cap de setmana, activitat esportives, activitats terapèutiques i material adaptat per a l’escola.

El calendari es pot adquirir a: La Fira d’Artistes de Tàrrega; la botiga Culinàrium de Tàrrega; la botiga del Restaurant El Gat; la botiga de Nadal al Palau dels Marquesos i a la botiga online d’Alba.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*