Diumenge, 28 novembre 2021
IniciDiscapacitatCrida de la XAVI per preservar els drets de les persones amb...

Crida de la XAVI per preservar els drets de les persones amb discapacitat durant l’estat d’emergència

xavi drets persones discapacitat estat emergència

La Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent de l’Acord Ciutadà per a una Barcelona Inclusiva (XAVI) ha fet una crida, a través d’un manifest, a preservar els drets de les persones amb diversitat funcional durant l’estat d’emergència per la Covid-19. 

Les entitats i persones membres que la composen han publicat un manifest que vol reivindicar la necessitat de tenir present les diferències en les situacions de vida que tenen les persones amb diversitat funcional a l’hora de preveure les mesures públiques de contenció de l’avenç d’una emergència sanitària com la Covid-19.

diari-discapacitat-300x250e

Des de la XAVI es considera que no s’han establert les diferències d’atenció que caldria observar en relació a les persones amb discapacitats.

La XAVI és una plataforma que organitza, representa i proporciona serveis al conjunt de persones amb diversitat funcional que viuen a la ciutat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES