Crida a les organitzacions perquè participin en l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector de Catalunya

És un projecte impulsat per La Confederació que arriba a la 5a edició

organitzacions anuari ocupació tercer sector

Les organitzacions del Tercer Sector amb 4 o més persones poden omplir fins el proper 30 d’abril el qüestionari de la primera fase de recollida de respostes de la cinquena edició de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector de Catalunya 2019, que impulsa La Confederació amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

FREEFORMSTYLE-600X300

L’objectiu d’aquest Anuari, elaborat per cinquè any consecutiu, és conèixer -de forma àgil, sistemàtica i periòdica- l’estat i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones.

banner_300x200_entrenuvols

Aquesta cinquena edició és especialment rellevant per obtenir una sèrie de dades que ens permetran detectar tendències, comparar el Tercer Sector Social amb el comportament d’altres sectors econòmics i, per damunt de tot, impulsar estratègies de millora contínua i de qualitat en l’ocupació.

L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya compta amb la col·laboració i expertesa de l’Observatori del Tercer Sector. Al llarg de tot el procés l’equip de l’OTS està a disposició de totes i cadascuna de les entitats per clarificar i resoldre qualsevol consulta a través del correu anuariocupacio@observatoritercersector.org o bé el telèfon 937979649.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*