Dimecres, 19 gener 2022
IniciInclusió LaboralCribsa i Xerox aposten per la inserció laboral de persones amb discapacitat...

Cribsa i Xerox aposten per la inserció laboral de persones amb discapacitat a través de la Fundació VUIT:AM

cribsa xerox aposten inserció laboral discapacitat fundació vuitam
Les dues empreses contribueixen a crear ocupació estable al mercat laboral // Foto: Grup TEB

La Fundació VUIT:AM (Fundació Treball, Empresa i Discapacitat), que està vinculada al Grup Cooperatiu TEB,  que facilita que empreses i entitats puguin contribuir  a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, ha fet possible que les empreses Cribsa i Xerox contribueixen a generar ocupació estable per a persones amb discapacitat intel·lectual amb especials dificultats d’inserció al mercat de treball.

Ambdues empreses han apostat per potenciar la seva responsabilitat social corporativa i ajudar, mitjançant una donació econòmica, a crear un mercat de treball més inclusiu, just i divers de la mà de la fundació.

Xerox, amb presència en més de 160 països, és el major fabricant mundial de productes d’impressió. De l’altra, Cribsa és una empresa líder en serveis d’impressió gestionats (MPS), especialitzada en serveis empresarials de gestió documental, processos de negoci i impressió.

El 100 % dels recursos de la fundació provenen d’entitats privades o particulars. El 94,5% dels fons s’inverteixen directament en accions i projectes per generar ocupació, i només un 5,5% es destinen a despeses de gestió.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content