Cribsa i Xerox aposten per la inserció laboral de persones amb discapacitat a través de la Fundació VUIT:AM

La Fundació està vinculada al Grup Cooperatiu TEB

cribsa xerox aposten inserció laboral discapacitat fundació vuitam
Les dues empreses contribueixen a crear ocupació estable al mercat laboral // Foto: Grup TEB

La Fundació VUIT:AM (Fundació Treball, Empresa i Discapacitat), que està vinculada al Grup Cooperatiu TEB,  que facilita que empreses i entitats puguin contribuir  a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, ha fet possible que les empreses Cribsa i Xerox contribueixen a generar ocupació estable per a persones amb discapacitat intel·lectual amb especials dificultats d’inserció al mercat de treball.

Ambdues empreses han apostat per potenciar la seva responsabilitat social corporativa i ajudar, mitjançant una donació econòmica, a crear un mercat de treball més inclusiu, just i divers de la mà de la fundació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Xerox, amb presència en més de 160 països, és el major fabricant mundial de productes d’impressió. De l’altra, Cribsa és una empresa líder en serveis d’impressió gestionats (MPS), especialitzada en serveis empresarials de gestió documental, processos de negoci i impressió.

El 100 % dels recursos de la fundació provenen d’entitats privades o particulars. El 94,5% dels fons s’inverteixen directament en accions i projectes per generar ocupació, i només un 5,5% es destinen a despeses de gestió.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*