Dissabte, 22 gener 2022
IniciEntitatsConvocats els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 a la superació, la inclusió...

Convocats els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 a la superació, la inclusió i la accessibilitat universal

jurat premis solidaris 2017 once superació accessibilitat inclusió
Membres del jurat dels Premis Solidaris a Catalunya 2017 // Foto: ONCE Catalunya

L’ONCE ha convocat els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que fan una tasca solidària en el seu entorn de influència procurant la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal.

En aquesta edició de 2017, els premis volen conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades per tal que el seu exemple es pugui estendre a tota mena d’organismes públics o privats.  Les candidatures són públiques i obertes, fins al proper divendres 30 de juny a la Secretària del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l’adreça electrònica ctcatalunya@once.es

Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de SOLIDARIS, en el transcurs d’un acte públic que tindrà lloc el proper dijous 5 d’octubre, a les 19.30 h a l’Auditori ONCE Catalunya. S’atorguen cinc categories dels premis: 1. A la Institució, Organització, entitat o ONG; 2. Al programa, article o projecte de comunicació; 3. A la Persona Física de Catalunya; 4. A l’Empresa d’Economia social i 5. A l’Administració Pública.

El jurat dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 el formen Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya que actuarà com a president del Jurat; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Ana Peláez, consellera general de l’ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les cooperatives i la Autoempresa de la Generalitat de Catalunya; i representants de mitjans de comunicació. El seu veredicte serà inapel·lable i els premis no podran quedar deserts.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content