Convocat el 2on Premi Insert d’AMPANS a la creació audiovisual de persones amb discapacitat intel·lectual

En el marc del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (CLAM)

premi insert ampans creacio audiovisual
Aquesta és la segona edició del Premi Insert // Foto: AMPANS

AMPANS ha obert la convocatòria d’una nova edició del Premi Insert, a la creació audiovisual de persones amb discapacitat intel·lectual, el en marc del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (CLAM), que tindrà lloc del 30 d’abril al 10 de maig a Manresa i Navarcles. 

AMPANS va crear el Premi Insert per donar impuls a aquesta realitat i fomentar la transmissió de valors i drets mitjançant el cinema. L’any passat va ser la primera edició i donada la molt bona rebuda, enguany continuarà formant part de la programació oficial del Festival Clam. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’acord amb les bases, s’hi poden presentar treballs a nivell individual o col·lectiu, en format de reportatge, curtmetratge o documental que no superin els 20 minuts de durada i un mínim del 50% de l’equip de producció (tècnic i artístic) ha d’estar format per persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. 

S’admeten treballs de tot l’estat en qualsevol de les seves llengües oficials i el jurat està format per membres de l’organització del Festival CLAM. El treball guanyador rebrà un únic premi de 500 euros en metàl·lic i un trofeu, que es lliurarà a la cloenda del Festival Clam. Les bases del Premi es poden consultar a la web d’AMPANS.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*