Dimarts, 27 setembre 2022
Dimarts, 27 setembre 2022
IniciDretsConveni de TRAM i Moventia amb Sant Joan de Déu d’accés a...

Conveni de TRAM i Moventia amb Sant Joan de Déu d’accés a la mobilitat per a persones sense llar

conveni tram moventia sant joan deu mobilitat sense llar
Un moment de l’acte de signatura del conveni // Foto: TRAM

TRAM i Moventia han signat un conveni de col·laboració amb Sant Joan de Déu Serveis Socials de Barcelona i l’Obra Social Sant Joan de Déu per impulsar el projecte d’accés a la mobilitat per a persones en situació sense llar.

Aquest conveni suposa  l’aportació per part de TRAM i Moventia de 60.000 euros per a facilitar el transport públic de les persones ateses des de diferents programes socials. En concret, aquest ajut incideix directament en 267 homes i dones d’entre 18 i 70 anys, el 60% de les persones ateses anualment per Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona.

D’aquesta manera, faciliten l’accés a la mobilitat de persones sense llar mitjançant una aportació econòmica que permet finançar part del cost dels títols de transport que s’utilitzen durant un any. El projecte, impulsat per Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona, té com a objectiu donar accés gratuït a l’ús del transport públic a la ciutat de Barcelona i rodalia a les persones en situació de sense llar acollides als diferents programes d’atenció directa que porta a terme l’entitat, per tal que puguin assistir a les seves activitats formatives, de treball o recerca de treball, visites mèdiques, activitats de reforç de socialització (com ara d’oci i culturals) i qualsevol altre tipus de gestió i activitat coordinada amb els tècnics de Sant Joan de Déu perquè els ajudin a sortir de la seva situació de vulnerabilitat.

La col·laboració de TRAM i Moventia cobreix el 80% de la despesa en transport que Sant Joan de Déu ha tingut aquest any en els programes de Llars i Creu dels Molers.

Aquesta ajuda incrementa l’ocupabilitat de les persones ateses ja que la mobilitat genera ocupació, obre oportunitats de millora i progrés personal, social i laboral, i a més accelera els processos de recuperació, autonomia i promoció de les persones.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content