Conveni de La Caixa i ADFO per impulsar la vida autònoma de les persones amb discapacitat

L’entitat bancària fa una aportació de 20.000 euros

conveni la caixa adfo vida autonoma persones discapacitat
L’aportació econòmica reforçarà el projecte Xarxa Inquieta de l’entitat osonenca // Foto: ADFO

La setmana passada l’Obra Social “la Caixa” i ADFO van signar un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’entitat bancària fa una aportació a l’entitat social per valor de 20.000 euros. Aquests diners es destinaran als serveis que ADFO ofereix per a l’impuls de la vida autònoma de les persones amb diversitat funcional.

Actualment ADFO té una programació activa d’una vintena d’activitats sota el nom de Xarxa Inquieta que tenen l’objectiu de millorar  l’autonomia de les persones a través de la rehabilitació, l’estimulació cognitiva, l’esport, l’ocupació i les habilitats artístiques. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A banda, des del 2017 l’entitat gestiona dues habitacions adaptades a l’Alberg Canonge Collell que permeten a les persones amb diversitat funcional fer el primer pas a la vida independent, realitzar operacions respir o viure temporalment a l’alberg mentre fan adaptacions a la seva vivenda habitual. Aquest és un servei pioner a Catalunya on uneixen els esforços una entitat social i la Xarxa d’Albergs de Catalunya.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*