Diumenge, 24 setembre 2023
IniciINCLUSIÓ SOCIALConveni de Correos i el Grupo Social ONCE per a fomentar la...

Conveni de Correos i el Grupo Social ONCE per a fomentar la inclusió social i l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat

A través d’accions conjuntes d’ocupació, formació i accessibilitat universal d’espais, productes i serveis

Firma conveni Correos y Grupo Social ONCE
Miguel Carballeda i Juan Manuel Serrano en el moment de la signatura del conveni // Foto: ONCE

Correos i el Grup Social ONCE han subscrit un conveni marc de col·laboració per desenvolupar iniciatives conjuntes destinades a millorar la inclusió social de les persones amb discapacitat a través de la posada en marxa de mesures que fomentin l’ocupació, la formació i l’accessibilitat universal d’espais, productes i serveis.

ICF23_Baner Financament-300x600

Després de la signatura de l’acord, Juan Manuel Serrano, president de Correos, ha manifestat l’interès de Correos per a contribuir a millorar “l’accessibilitat universal, l’ocupabilitat i, en definitiva, la inclusió social de les persones amb discapacitat”. Totes aquestes accions estan plenament alineades amb les activitats i projectes d’interès social de la companyia que formen part de la nostra política de Responsabilitat Social Corporativa, en què apostem clarament per la inclusió i la diversitat, especialment en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides”.

Per la seva banda, Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, va destacar l’extraordinària relació entre totes dues marques, “que són dos referents socials sempre al costat de la ciutadania, amb figures molt estimades a tots els racons del país, com són els carters i els venedors de l’Organització”. I va concloure que “afermar aquesta relació és important per a nosaltres perquè obre camins cap a la igualtat, l’accessibilitat i un futur més inclusiu”.

Ambdues entitats fomentaran la inclusió social i la seva ocupabilitat col·lectiu mitjançant el desenvolupament d’activitats conjuntes, entre elles campanyes de difusió i sensibilització, a més d’afavorir la realització de activitats destinades al desenvolupament de productes i serveis accessibles per a tothom. El conveni també inclou el desenvolupament de jornades formatives en matèria d’accessibilitat universal, tant física com en la atenció a clients amb discapacitat o amb mobilitat reduïda.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb aquest nou conveni es consolida la col·laboració que han mantingut Correos i ONCE durant darrers anys en diversos àmbits relacionats amb la logística dels jocs, la distribució dels productes de loteria o el pagament de premis, així com els enviaments postals i la paqueteria. A més, el Grup Correos és col·laborador de referència en la comercialització dels productes de loteria de l’ONCE.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content