Conveni de col·laboració entre La Muntanyeta i el Col·legi de Graduats Socials de Tarragona

Impulsaran accions que afavoreixin els col·lectius socialment més desfavorits

conveni col·laboració la muntanyeta col·legi graduats socials
Representants d’ambdues entitats en el moment de signar el conveni // Foto: APPC Tarragona

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona han signat un conveni de col·laboració per promoure conjuntament accions destinades a millorar les condicions dels col·lectius socialment més desfavorits.

La presidenta del Col·legi, Ana Maria Asama, i el director general de La Muntanyeta, Jaume Marí, van ser els encarregats de signar el conveni amb el document marc que estableix la col·laboració que iniciaran a partir d’ara totes dues organitzacions.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*