Cecs.cat demana a la presidenta Forcadell que es pugui votar en Braille al Referèndum

Representants de la plataforma li fan entrega del seu manifest

braille votar referèndum independència
La plataforma vol que es pugui votar en Braille al Referèndum // Foto: cecs.cat

La plataforma Diversitat Funcional per la Independència (cecs.cat) ha presentat el document ‘Propostes per a Catalunya en matèria de diversitat funcional visual’ a la Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, que va rebre el llibre amb molt d’entusiasme i interès.

Durant la trobada, quatre representants de l’entitat van mantenir amb la presidenta una agradable conversa en la que es va parlar de les necessitats de les persones cegues i amb baixa visió a Catalunya, del Braille, dels gossos guia, de la mobilitat, etc.

BANER_300X250

A més de tots aquests temes, cecs.cat va aprofitar l’avinentesa per sol·licitar-li que en el proper Referèndum de la independència de Catalunya es pogués votar en Braille, fet que la presidenta Carme Forcadell va acollir també amb molt d’interès i en va prendre molt bona nota per comunicar-ho als organitzadors de l’esdeveniment. Fins i tot, la presidenta del Parlament va oferir la possibilitat de donar assessorament en l’adaptació de les paperetes si calia.

Cecs.cat és un col·lectiu de persones catalanes, amb diversitat funcional visual i compromeses amb el procés sobiranista de Catalunya. Com a grup, no tenen vinculació amb partits polítics o organitzacions de cap mena, amb l’ànim d’arribar a persones de qualsevol ideologia que comparteixin el mateix compromís. En aquest sentit han elaborat un manifest que explica el seu posicionament i recull totes les seves propostes.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*