7.7 C
Barcelona
Diumenge, 17 gener 2021
Inici Opinió Continuem lluitant

Continuem lluitant

àlvaro solà opinió continuem lluitant

Necessitem un pacte nacional que protegeixi les persones més vulnerables i que lluiti a favor dels drets d’aquesta porció tan important d’una societat. En aquest pacte no tan sols ha d’existir un consens polític sinó també dels agents socials, de les famílies i de les entitats. 

El nostre compromís amb la igualtat és més que necessari i aquest s’ha de fer palès amb actes concrets. El nostre sistema educatiu planteja un repte al qual no hi podem renunciar. Aquest repte consisteix a integrar els i les alumnes amb necessitats educatives especials en la normalitat ordinària de les aules.  

Tant si val si algú em critica per escriure un article com aquest. No hi penso claudicar a l’hora d’exigir més igualtat honesta amb i per les persones. Si aquesta igualtat és saludable, no seré jo qui manipuli les paraules i amagui la realitat sota una finestra de mentides. La realitat és la què és i malauradament la societat va cap a desintegrar-se. D’oblidar-se d’allò essencial com és el dret a tenir drets. 

ARC Soluciones publi

Sí avui escric un article com aquest és perquè no em plantejo altra fita que aconseguir justícia on hi ha injustícia. Ningú pot criticar-me per no fer res per guarir ferides. No busco medalles ni elogis personalitzats. Ni tan sols la fama. Cerco un món millor des de la suma de responsabilitats i no tant de paraules. Refermo, ara i aquí, una vegada més, el meu compromís amb el benestar de totes les persones. No hi penso renunciar, ja que ni puc ni vull. 

He de demanar perdó per la falta de solidaritat que contínuament com a societat mostrem. Ens cal molta empatia encara per arribar a comprendre que vol dir ser pobre enmig d’una societat rica. Però sí que cal agrair la feina de quantes entitats socials es dediquen a aquest objectiu compartit.  Estic amb vosaltres i les vostres lluites és la recepta més eficaç per persistir. No defalliu i no deixeu que defallim.

Àlvaro Solà @Alvarosola94

Subscriu-te a la Newsletter

OFERTA 25% de descompte fins el 31 de gener

Rebràs al teu correu tota la informació sobre la discapacitat per només 11,99 € l'any.

Àlvaro Solà
Àlvaro Solà
Jove tarragoní actiu amb ganes de canviar el món

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES