Continuem lluitant

àlvaro solà opinió continuem lluitant

Necessitem un pacte nacional que protegeixi les persones més vulnerables i que lluiti a favor dels drets d’aquesta porció tan important d’una societat. En aquest pacte no tan sols ha d’existir un consens polític sinó també dels agents socials, de les famílies i de les entitats. 

El nostre compromís amb la igualtat és més que necessari i aquest s’ha de fer palès amb actes concrets. El nostre sistema educatiu planteja un repte al qual no hi podem renunciar. Aquest repte consisteix a integrar els i les alumnes amb necessitats educatives especials en la normalitat ordinària de les aules.  

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Tant si val si algú em critica per escriure un article com aquest. No hi penso claudicar a l’hora d’exigir més igualtat honesta amb i per les persones. Si aquesta igualtat és saludable, no seré jo qui manipuli les paraules i amagui la realitat sota una finestra de mentides. La realitat és la què és i malauradament la societat va cap a desintegrar-se. D’oblidar-se d’allò essencial com és el dret a tenir drets. 

Sí avui escric un article com aquest és perquè no em plantejo altra fita que aconseguir justícia on hi ha injustícia. Ningú pot criticar-me per no fer res per guarir ferides. No busco medalles ni elogis personalitzats. Ni tan sols la fama. Cerco un món millor des de la suma de responsabilitats i no tant de paraules. Refermo, ara i aquí, una vegada més, el meu compromís amb el benestar de totes les persones. No hi penso renunciar, ja que ni puc ni vull. 

BANER_300X250

He de demanar perdó per la falta de solidaritat que contínuament com a societat mostrem. Ens cal molta empatia encara per arribar a comprendre que vol dir ser pobre enmig d’una societat rica. Però sí que cal agrair la feina de quantes entitats socials es dediquen a aquest objectiu compartit.  Estic amb vosaltres i les vostres lluites és la recepta més eficaç per persistir. No defalliu i no deixeu que defallim.

Àlvaro Solà @Alvarosola94

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*