Dimarts, 7 febrer 2023
Dimarts, 7 febrer 2023
IniciEntitatsEs constitueix la Comissió de Discapacitat i Salut Mental de La Confederació

Es constitueix la Comissió de Discapacitat i Salut Mental de La Confederació

comissió discapacitat salut mental confederació
La comissió tractarà temes socioempresarials com l’ocupació // Foto: Imatge cedida per La Confederació

Ahir es va constituir la Comissió de Discapacitat i Salut Mental de La Confederació, un nou espai sectorial de participació interna per abordar les qüestions que afecten a la dimensió socioempresarial d’aquest àmbit d’actuació.

La Comissió, que estarà presidida per Ricard Acebes, membre de la Junta Directiva DINCAT AEES, va quedar constituïda per les següents entitats associades: Associació Empresarial de l’Economia Social DINCAT; Patronal ECOM; Unió Catalana de Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç – UCCAP; AMMFEINA – Salut Mental Catalunya; Entitats Catalanes d’Acció Social – ECAS; Cooperatives d’Iniciativa Social – Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya; i Agrupació Catalana de Centres per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACCP) – Soci adherit.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les comissions sectorials de La Confederació estan obertes a la participació de totes les entitats sòcies interessades en l’àmbit d’actuació i serveixen per intercanviar pràctiques, coneixements, i aportar elements de reflexió com a sector.

També es defineixen les línies d’actuació sectorials de La Confederació, i si s’escau, les comissions treballen els posicionaments en relació als processos de negociació col·lectiva.

A més de la recent creada Comissió de Discapacitat i Salut Mental, La Confederació compta amb altres Comissions d’Acció Social; Lleure Educatiu i Sociocultural; Gent Gran i Serveis d’Atenció Domiciliària, i Escoles Bressol.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content