Conferència “El trastorn de l’espectre autista: què en sabem?” organitzada per DIXIT Vic

Se celebra ell proper 8 de març

logo dixit conferència espectre autista
Logo DIXIT cat // Foto: Imatge extreta del web dixit.gencat.cat

El 8 de març de 18.30 a 20.30h DIXIT Vic organitzarà la conferència “El trastorn de l’espectre autista: què en sabem?”, on s’exposarà quin és el concepte actual del trastorn i les seves causes, quin és el patró de desenvolupament dels signes precoços i com identificar-los. Durant la xerrada, també es parlarà dels tipus d’intervencions més eficaces i de les diferències que presenta el TEA relacionades amb el gènere i l’edat.

L’acte anirà a càrrec d’Amaia Hervás, doctora en psiquiatria i cap de la Unitat de Salut Mental Infantojuvenil de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Hervás és formadora i acreditadora clínica i d’investigació internacional dels instruments diagnòstics de trastorns de l’espectre autista i ha format a diferents professionals a Espanya, Europa i Amèrica.

BANER_300X250

La conferència vol donar explicació al fet de què significa ser autista. A les persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA) els resulta difícil desenvolupar relacions socials, comunicar-se i pensar en abstracte, perquè la manera com veuen el món, com processen la informació i com es relacionen amb altres persones es veu afectada per una alteració de diferents funcions del sistema nerviós central

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*